Cikk archívum – 2019. január

Guczoghy György a vendégünk
2019. január 15., kedd

Január 21-én hétfőn 2 órakor Guczoghy György többszörös Európa bajnok, olimpiai bronzérmes, világbajnoki bronzérmes tornász lesz az a közismert ember, aki a Menő menzák projektünk (EFOP 1.8.5-17-2017-00354) keretében előadást tart a gyerekeknek az egészséges életmódról.
Helyszín: EU terem

Járási mesemondó
2019. január 15., kedd

A járási mesemondó versenyen alsó tagozatosaink kiválóan szerepeltek.
Az 1-2. évfolyamos kategóriát Barna Liza (2.a) nyerte.
Felkészítő: Pasztendorf Gabriella
A 3-4. évfolyamon pedig Kollár Máté (4.b) első, Patai Péter (4.b) második helyezett lett.
Felkészítő: Jeszenszky Péterné

Mindhárman tovább jutottak a februári tankerületi versenyre.

Fazekas bál
2019. január 9., szerda

Év utánpótlás csapata
2019. január 8., kedd

Kiskunhalas Város Képviselő-testülete 2018. decemberi ülésén a Fazekas DSE Serdülő Tornacsapata részére ítélte oda az Év utánpótlás csapata díjat. A kitüntetés átadására a 2019. március 2-án tartandó Sportgála ünnepség keretében kerül majd sor. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

Angol internetes nyelvi verseny
2019. január 6., vasárnap

A TEKÓ olimpia versenysoroztban, melyet Kiskunhalas és vonzáskörzetének 8. osztályos tanulói számára írtak ki a szervezők, István Mónika 8. osztályos tanulónk 3. helyezést ért el. 2018. december 21-én vehette át oklevelét és ajándékát a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium ünnepélyes karácsonyi műsorának keretei között. Mónika csak fél ponttal előzte meg Babály Martint, aki 4. helyen végzett a versenyben. Gratulálunk az elért eredményekhez! A tanulókat Királyné Bálint Karolina készítette fel a versenyre.

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support