Köszöntünk a Fazekas iskola honlapjának könyvtári oldalán!

Iskolánk könyvtára az iskola udvarán keresztül közelíthető meg. Egybefüggő terét sok természetes fény éri. Berendezése barátságos, otthonos, a könyvtárhasználók életkori sajátosságaihoz igazítva lett kialakítva.
A dokumentumok szabadpolcos elhelyezésűek túlnyomórészt. Több mint 10000 kötetes könyvállománnyal, elektronikus dokumentumokkal, folyóiratokkal várja olvasóit. Könyvállománya kiegészül a tanulók és pedagógusok számára egész évre kölcsönözhető tankönyvek és segédkönyvek gyűjteményével. Internethasználati lehetőséget is biztosít látogatóinak. A kölcsönzés és a helyben használat mellett a könyvtárhasználati óráknak és más foglalkozásoknak is helyet ad.
Szolgáltatásait az iskola minden tanulója és dolgozója igénybe veheti. Feladata, hogy állományával a diákok tanulását, önálló ismeretszerzését, a szabadidő hasznos eltöltését szolgálja, biztosítsa a tanuláshoz szükséges ismeretekhez, információhordozókhoz való hozzáférést. A pedagógusoknak segédkönyvtárként működik.

Nyitva tartás
Tanítási időben minden délután.

A könyvtár feladatait egy fő könyvtáros-tanár látja el.

Ha tanulni szeretnél, ha unatkozol, gyere, vár az iskolai könyvtár!

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support