Cikk archívum – 2019. február

Birkózás
2019. február 17., vasárnap

Iskolánk tanulói Pécsett mérhették össze tudásukat egy nemzetközi versenyen.

Szuromi Zsombor (5.b) 1., Virágh Zétény (4.b) 2. és Kelle Bulcsú (4.b) 3. helyezést ért el.

Tankerületi Mesemondó Verseny
2019. február 17., vasárnap

A kisszállási Tankerületi Mesemondó Versenyen iskolánkat Barna Liza 2.a, Kollár Máté Sándor és Patai Péter 4.b osztályos tanulók képviselték. Mindhárman nagyon ügyesek voltak, különösen Máté, aki második helyezést ért el.

Tankerületi helyesírási verseny
2019. február 17., vasárnap

Magyar Anna a tankerületi helyesírási versenyen II. helyezést ért el. Felkészítője: Maglódiné Gärtner Mária, tanárnő.

Támogatás a kutyáknak
2019. február 5., kedd

A 6.c osztály fontosnak tartja, hogy segítsen az állatokon. Sokat gondolkodtunk, hogy milyen célt támogassunk ebben a tanévben. Mivel iskolánk ÖKO iskola, úgy gondoltuk, hogy osztályunk kupakokat gyűjt a Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítvány számára.

A szorgalmas gyűjtésnek, meg lett az eredménye. Több szatyornyi kupak gyűlt össze. A kupakokat az alapítvány beváltja és a kutyák gondozására fordítja. A második félévben is tovább folytatjuk a gyűjtést!
(Fekete Blanka, Göndör Gergő 6.c osztályos tanulók)

Az Oktatási Hivatal bázisintézménye
2019. február 5., kedd

A Petőfi Népe bemutatta iskolánkat mint az Oktatási Hivatal bázisintézményét. A cikkben a sakkpalota programunkról is olvashatnak az érdeklődők. A cikk ide kattintva érhető el.

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support