Energy Factory – eredményhirdetés
2016. június 26., vasárnap

Június 25-én lezárt a 2016-os Energy Factory. Iskolánk csapata, az Energiavámpírok (Mészáros Réka, Tóth Anna, Strausz Dorina, Albert Anna, Király Kata, Gudmon Olivér és Fekete Ádám), különdíjas lett. Nyereményként egy 1 napos kirándulást kaptak, belépőkkel a Tiszafüredi Kalandparkba, valamint az Ökocentrumba, utazással, ellátással. Támogató pedagógusuk: Nagy Czirok Lászlóné.

Gratulálunk!

Bozsik
2016. június 5., vasárnap

Áztunk, nyertünk és veszítettünk is….
A tanév utolsó Bozsik Programjának adott otthont pénteken délután a Bundzsák Dezső Sportközpont. A 3. korcsoportosok, a 3.-4. osztályosok kezdték a focit szakadó esőben. A fiúk helytálltak, kétszer jobb csapattól kikaptak, de aztán a jánoshalmi gárda ellen 6-0-ra nyertek.
Gratulálunk! Folytatás ősszel!

Közös csapat, közös siker!
A Fazekas-iskola és a balotaszállási iskola közös labdarúgó csapatot indított vasárnap a Bozsik Program zárófordulójában. A 3. korcsoportos, 5.-6. osztályos srácok remekeltek a felhős, borús időben rendezett tornán. A fiúk előbb a Kisszállás együttesét múlták felül, 3-0 arányban, majd a jánoshalmiakat is legyőzték 2-0-ra. Ezzel két sikerrel csoportelsők lettek! Következtek a helyosztók. A mieink a másik csoport győztesével, a Tompa gárdájával mérkőztek és végül jó játékkal, alulmaradtak a rutinosabbakkal szemben. Végül a torna második helyén zárt a közös csapat!
Gratulálunk!

Kisdöntőben, büntetőkkel…
Vasárnap délben a 4. korcsoportos ( 7.-8. o.) fiúcsapatok népesítették be a Bundzsák Dezső Sportközpont “B” játékterét. A Fazekas-csapat nagyon tartalékosan lépett gyepre, de meglepetésre a csoportmérkőzések után a 3.
helyért játszhatott. Az ellenfél a Szent József Katolikus Általános Iskola együttese volt. Mi szereztünk vezetést, majd az utolsó percben kiegyenlített az ellenfél. Következtek a büntetőrúgások, amelyekben sajnos alulmaradtunk. Végül a negyedik helyen zártuk a viadalt.

Helytálltak a lányok
Vasárnap délután a Bozsik Program finisében a 4. korcsoportos ( 7.-8.o) lányok mérkőztek egymással, körmérkőzéses rendszerben. A mi “lányaink” még csak ebben a tanévben vettek részt először ilyen jellegű bajnokságban, de rengeteget fejlődtek ősz és tél óta. Ezúttal döntetlent játszottak a favorit Szilády csapatával csakúgy mint a Balotaszállás és a Kelebia együttesével. Egyedül a tompai lányok tudták legyőzni a mieinket. Ez azt jelentette, hogy végül a 3. helyen végzett iskolánk lány focicsapata. A lányok nagyot küzdöttek, minden elismerést megérdemelnek!

Energiavámpírok a Madarak és Fák Napján
2016. június 3., péntek

Kedves Fazekasos Tanulók!

Ökoiskolai és Energy Factory küldetésünknek megfelelően a június 10.-i Madarak és Fák Napját a fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében szervezzük.
Mit tudtok tenni a siker érdekében?
Tájékoztatót helyeztünk el iskolánk web oldalán, képújságában és faliújságján erről. Projektünk zárónapján mindenki aktív részvételére számítunk Kunfehértón, a Madarak és Fák Napján. Megszerveztük a rendőri kíséretet, így a 10 km-es távot (oda-vissza 20km) kerékpárral tudja megtenni, aki csak teheti. Az ezt vállaló osztályfőnökök kísérik a kerékpáros csoportokat. Mindenkinek az általunk felügyelt gyűjtőhelyre kell leadnia italos flakonját (aki nem abban hozza innivalóját, az otthonról hozzon egyet), összetaposott formában. A gyülekező helyen mindenkit várunk délben, s ott tájékoztatót adunk projektünk legfontosabb történéseiről. Erről filmfelvétel készül. Egyúttal további támogatásokat kérünk nyilvános oldalunkon keresztül. Azt is megszerveztük, hogy minderről ki készít felvételeket, hogy még 10.-én este fel tudjuk tölteni facebook oldalunkra. A kerékpáros vonulásunkat a youtube oldalra is. Az Energiavámpírok csapat június 25.-én megy Budapestre, ahol az országos döntő eredményhirdetése megtörténik. Támogató részvételetekre számítunk!
Albert Anna, Fekete Ádám, Gudmon Olivér, Király Kata, Mészáros Réka, Strausz Dorina, Tóth Anna és Nagy-Czirok Lászlóné

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support