Ökoiskola lettünk
2015. szeptember 15., kedd

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felkért Értékelő Bizottság javaslatára iskolánk a 2016. január 1. – 2018. december 31. közötti időszakra elnyerte az Ökoiskola címet. A cím elnyerését tanúsító oklevelet ünnepélyes keretek között adják át 2015. decemberében.

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács által Akkreditált Kiváló Tehetségpont lettünk
2015. szeptember 15., kedd

Bővül a Fazekas
2015. szeptember 3., csütörtök

2015. szeptember 1. napjától a Kiskunhalasi Fazekas Mihály Általános Iskola mint székhelyintézmény két új feladatellátási hellyel bővült. Alsó tagozaton 1-3., valamint 2-4. összevont osztály működik Zsana községben. Összesen 25 kisgyermek, s 3 tanító tartozik ehhez az egységhez. Tagintézményként pedig a Balotaszállási Általános Iskola kapcsolódik a székhelyhez. 107 tanulójuk a 8 évfolyam 1-1 osztályába jár. A tantestület 13 tagjának (akik csak Balotán tanítanak) munkáját segíti a több helyen is feladatot ellátó további 4 pedagógus. Balota és Zsana önálló weboldalának működésének feltételeit most dolgozzuk ki, ez esetben ott lesznek megtalálhatók helyi eseményeikről a híranyagok és fotók.

Bemutatkozik a Művészeti Iskola kézműves csoportja
2015. szeptember 3., csütörtök

Nemzetközi Edzőtábor
2015. szeptember 1., kedd

Olaszországban rendezték meg a nemzetközi edzőtábort. Több országból vettek részt a táborban. Rengeteget edzettünk és fejlődtünk. Péter bácsi volt az egyik akrobatika edző és nagyon sokat segített az edzések alatt. Mindennap úgy ébredtünk, hogy fájt mindenünk az izomláztól. Szabadidőnkben lemehettünk a partra, fürdeni a tengerben. Rengeteg élménnyel tértünk haza. Nagyon jó hét volt.

Tóth Fanni 8.a.

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support