Mindkét csapatunk emlékérmes a Bozsik Programban
2014. június 10., kedd

Egy egész éves eredményes sorozatot értékeltek szombaton a Bozsik Labdarúgó Program Intézményi lebonyolításában. Velez Attila megyei vezető hívó szavára több korosztályban mérkőztek a csapatok a városi sportpályán. Érkeztek csapatok Balotaszállásról, Tompáról, Kelebiáról, Kecelről és Kiskunmajsáról is. Városunkat a Fazekas Mihály Általános Iskola képviselte, nem is akárhogyan.
Az őszi, téli, tavaszi fordulók után ezúttal is kiválóan teljesítettek a srácok a kánikulai melegben.
A mérkőzések után, Velez Attila ünnepélyes keretek között adta át az érmeket és okleveleket iskolánk labdarúgóinak.

A II. korcsoportos csapat tagjai:
Bokor Benjámin, Ritter Rafael, Jeges Roland, Fenyvesi Medárd, Szuromi Vajk, Mátó Martin, Varga Dávid, Karai Kornél

A IV. korcsoportos csapat tagjai:
Laskovics Marcell, Koczka Gergő, Koczka László, Majer Tamás, Temesvári Krisztián, Kádár Lajos Leander, Fekete Ádám, Nagy Norbert és Kolompár Gábor.

Gratulálunk a srácoknak egész éves teljesítményükért.

Sulifoci Sóstón
2014. június 10., kedd

A Madarak és fák napja eseménysorozatát kihasználva iskolai kispályás labdarúgó bajnokságnak adott helyszínt a Sóstó partja. A nemes megmérettetésre hat osztály csapata nevezett. Előbb az 5-6. osztályosok meccseltek, majd a 7-8. osztályosok vették birtokba a gyepet. A két korcsoportban körmérkőzéses rendszerben potyogtak a gólok.

Eredmények:
5-6. osztály:
1. 6.b, 2. 5.b, 3. 5.a

7-8. osztály:
1. 8.b, 2. 7.b, 3. 8.a

A két kategória győztese a “Szuperkupa” keretében mérkőzött.
Itt óriási csatában, 4-3-ra győzött a 8. b osztály gárdája a 6. b osztály csapata ellen. Gratulálunk minden résztvevő csapatnak!

Terített asztal – pingpong a Fazekas Kupáért
2014. június 10., kedd

A múlt hét végén iskolánk legkiválóbb asztaliteniszezői mérték össze tudásukat, pillanatnyi formájukat a Fazekas Kupáért. Mindenki játszott mindenkivel, így egyértelműen kialakult a végeredmény. Nem meglepetésre az ötödik osztályos Fekete Ádám minden mérkőzését megnyerte, így kiemelkedő teljesítménnyel nyerte a bajnokságot. A résztvevők érem díjazásban részesültek.

Eredmények:

  1. Fekete Ádám
  2. Pap Attila
  3. Kocsis Márk
  4. Koczka Gergő
  5. Darányi Ervin
  6. Döbrentei Tamás
  7. Temesvári Krisztián
  8. Rosta Gábor

Ezüstös Fazekas
2014. június 3., kedd
Hétfőn délután a Bibó István Gimnázium Horváth István sportcsarnokában rendezték a hagyományos, 13. Bernáth Kupa kispályás labdarúgó tornát a 16 éven aluliak számára. Hét iskola, hét csapat fogadta el a házigazdák meghívását. A szervezők két csoportba sorolták a résztvevőket, itt körmérkőzéses rendszerben dőltek el a helyezések. Mi csoport másodikként jutottunk a legjobb négy közé, itt a másik csoport győztese, a Szilády-gimnázium gárdája várt ránk.
Végig nagyon szoros volt a küzdelem egyik csapat sem bírt a másikkal. 0-0-val ért véget a találkozó, így következtek a büntetők.
Végül a hatodik (!) párharcban sikerült nyernünk. Ebben óriási szerepe volt Fekete Ádámnak, aki bravúrok sorozatát mutatta be a kapuban, sőt egy meghatározó büntetőt értékesített is. Így bekerültünk a döntőbe, ahol megérdemelten nyert ellenünk, 2-0-ra a Felsővárosi-iskola együttese. Az ezüstérem megszerzéséért nagyon nagyot küzdöttek a srácok. Gratulálunk nekik!
A különdíjak átadásánál is örülhettünk, ugyanis ebben a nagyon színvonalas mezőnyben Laskovics Marcell érdemelte ki a “kupa legtechnikásabb játékosa” címet. A második helyezett csapat tagjai: Laskovics Marcell, Nagy Norbert, Koczka Gergő, Koczka László, Fekete Ádám, Kolompár Gábor, Mayer Tamás, Kádár Lajos Leander.

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support