Sikeres tornászaink a Diákolimpia országos döntőjében
2011. május 16., hétfő

2011. május 14-15-ig Tatán szervezték a Diákolimpia országos döntőjét.
Tornászaink kiváló eredménnyel, két korcsoportban is a dobogó legfelső fokára állhattak.
Az I-II. korcsoport “A” kategóriás csapat tagjai: Kádár Zalán, Kádár Leander, Süveges Csaba, Süveges Csanád, Szalai Ádám és László Dénes.
A III-IV. korcsoport “A” kategóriás csapat tagjai: Kovács Gábor, Szalai Viktor, Lintner Milán, Kocsis Márk, Gáldonyi István és Csendes Krisztián.
Felkészítőjük: Tóth Péter, Mészáros Csaba és Komlós László.
Gratulálunk!

Biológia verseny országos eredmények
2011. május 9., hétfő

Május 7-én, a Bókay biológia verseny osrszágos döntőjében 3. lett Endre Klaudia, s 6. helyezést ért el Horváth Patrik. Nekik és felkészítőjüknek, Vargáné Mészáros Ildikónak is gratulálunk.

Idegen nyelvi vizsgák
2011. május 1., vasárnap

A 8.-osoknak sok tanulnivalójuk van mostanában. Nagyon készülnek az idegen nyelvi vizsgákra. Időpont: május 19. Hogy a továbbtanulásuk során eléjük gördülő akadályokkal sikerrel küzdjenek meg és az országos kompetenciamérésen is jól teljesítsenek, május hónapban tantárgyi megmérettetések várnak rájuk- szóban és írásban is. Sikeres felkészülést kívánunk!

Témahét
2011. május 1., vasárnap

Nagy siker volt témahetünk. Témája az egészség volt. A vetélkedőt a 6.b osztály csapata nyerte. A tisztasági kommandó ellenőrzései során maximális pontszámot ért el 6.c, 7.c és 8.a osztályok.

Sikeres prózamondók
2011. május 1., vasárnap

A Szóvarázs prózamondó verseny területi fordulóján Flaisz Vanda, 7.-es tanulónk 1. helyezést ért el, a fiatalabbak között Fehér Ádám a legsikeresebb: 3. helyezett.

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support