Sikeres tornászaink a Diákolimpia országos döntőjében
2011. május 16., hétfő

2011. május 14-15-ig Tatán szervezték a Diákolimpia országos döntőjét.
Tornászaink kiváló eredménnyel, két korcsoportban is a dobogó legfelső fokára állhattak.
Az I-II. korcsoport “A” kategóriás csapat tagjai: Kádár Zalán, Kádár Leander, Süveges Csaba, Süveges Csanád, Szalai Ádám és László Dénes.
A III-IV. korcsoport “A” kategóriás csapat tagjai: Kovács Gábor, Szalai Viktor, Lintner Milán, Kocsis Márk, Gáldonyi István és Csendes Krisztián.
Felkészítőjük: Tóth Péter, Mészáros Csaba és Komlós László.
Gratulálunk!

Biológia verseny országos eredmények
2011. május 9., hétfő

Május 7-én, a Bókay biológia verseny osrszágos döntőjében 3. lett Endre Klaudia, s 6. helyezést ért el Horváth Patrik. Nekik és felkészítőjüknek, Vargáné Mészáros Ildikónak is gratulálunk.

Idegen nyelvi vizsgák
2011. május 1., vasárnap

A 8.-osoknak sok tanulnivalójuk van mostanában. Nagyon készülnek az idegen nyelvi vizsgákra. Időpont: május 19. Hogy a továbbtanulásuk során eléjük gördülő akadályokkal sikerrel küzdjenek meg és az országos kompetenciamérésen is jól teljesítsenek, május hónapban tantárgyi megmérettetések várnak rájuk- szóban és írásban is. Sikeres felkészülést kívánunk!

Témahét
2011. május 1., vasárnap

Nagy siker volt témahetünk. Témája az egészség volt. A vetélkedőt a 6.b osztály csapata nyerte. A tisztasági kommandó ellenőrzései során maximális pontszámot ért el 6.c, 7.c és 8.a osztályok.

Sikeres prózamondók
2011. május 1., vasárnap

A Szóvarázs prózamondó verseny területi fordulóján Flaisz Vanda, 7.-es tanulónk 1. helyezést ért el, a fiatalabbak között Fehér Ádám a legsikeresebb: 3. helyezett.

back to top