Medvematek – Szabadtéri csapatverseny 2023 – Szeged

2023. május 21-én került megrendezésre Szegeden a Medvematek matematikaverseny. A verseny országosan ugyanebben az időpontban számos helyszínen zajlott. Szegeden az Erzsébet Ligetben 800 tanuló mérette meg tudását több korosztályban, a 3.osztályosoktól a 12.évfolyamig. Minden versenyző kategóriájának megfelelő színű karszalagot viselt.
Iskolánkból három csapat versenyzett, a 5.a osztályból a medvebocsok kategóriában: Csete Eszter, Sója Éva (felkészítő tanáruk: Karsai Zsuzsanna), a 7.a osztályból a kismedvék kategóriában pedig két csapat indult a versenyen. Az 1. csapat tagjai Rácz Csaba, Patyi Patrik, Gáspár Hanna: (felkészítő tanáruk: Karsai Zsuzsanna) 2. csapat tagjai: Gyapjas Dominik, Lengyel Tamás, Danka Gábor (felkészítő tanáruk: Karsai Zsuzsanna). Az érdekesség az volt, hogy voltak kijelölt, „standok” a feladatokhoz, nekünk kellett megtalálnunk térkép segítségével a helyszínt. A feladványok érdekesek voltak, nem egyszer fordult elő, hogy amit nem értettünk azt a másik csapattársunk meg tudta oldani. Minden csapat jó eredményt, ezüst minősítést szerzett.

Szép napsütéses idő volt, jó volt sétálni a zöld ligetes parkban. Mindenkinek nagyon tetszett a verseny és a rendezés is, érdekes volt, sokat nevettünk a csapattal, velük szívesen megcsinálnám még egyszer!

Gáspár Hanna és Patyi Patrik
7.a osztályos tanulók

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support