Erzsébet tábor – Zánka 2022.07.03 – 2022.07.08.

Izgatottan vártuk az utazás napját Zánkára 16 diákkal együtt. Végre elérkezett a nagy nap! Július 3-án, vasárnap reggel 7-kor teljes létszámmal elindultunk Zánkára.
A tábor elfoglalása után megkapták diákjaink az ajándékcsomagjukat, melyben kulacs, törülköző, sapka és póló volt. Az érkezés napján program még nem várt ránk, csak elfoglalta mindenki a tábori ágyát, sétálgattunk, vacsora után pedig tábornyitó és diszkó következett, amit nagyon élveztek.
Hétfőtől csütörtökig játékos kihívások invitálták a gyermekeket, hogy még tartalmasabban teljenek napjaik. Ilyen programok voltak például: Vicces fizikai, kémiai kísérletek bemutatója, Csapatépítő játék és a Lézerharc. Részt vettük éjszakai akadályversenyen is, ahol indián tollakat kellett gyűjteni, hogy az indián főnököt ki tudjuk szabadítani. Cirkuszi előadást is megtekinthettünk. TEK-es bemutatót is láthattunk. Utolsó este a táborzáró következett.
Sajnos az időjárás ellenünk volt, mert csak az első nap tudtunk fürdeni a Balatonban.
A pénteki nap sem maradt el programok nélkül. Városnéző kisvonatra szálltunk Balatonfüreden, sétahajókáztunk. Közös ebéd után indultunk hazafelé. Az esti órákban értünk haza, kifáradva, teli élményekkel.
Ezúton szeretném megköszönni az 5.b osztály tanulói és magam nevében a szülőknek bizalmukat és segítségüket, az iskola igazgatójának, hogy támogatta ezt az ötletet és Timár Erzsébetnek a munkáját, aki bármikor készségesen állt a gyerekek szolgálatára.
Köszönjük, hogy ott járhattunk!

back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support