Elhunyt Gregó Sándorné

Ismét egy nagy tanáregyéniséget veszített a Fazekas iskola. Vera néni egy másik dimenzióban tartja már jól felépített tanóráit. Mi volt tanítványok és szülők pedig hálás szívvel emlékezünk gyermekszeretetére, gondoskodó, kedves pedagógus személyiségére.

Maglódiné Gärtner Mária tanárnő gondolataival búcsúzunk:

Emlékezzünk!
Megrendülten értesültünk iskolánk egyik alapító tanárának, Gregó Sándorné, Vera néninek a haláláról.
Vera néni a kezdetektől, 1972-től 2007-ig tanított az iskolánkban. Matematika-technika szakos nevelőként, osztályfőnökként tevékenykedett. Pontosság, alaposság, mély emberség jellemezte a munkáját. Nem csak tanította a diákjait, hanem nevelte is őket. Kiváló szakember volt. Diákjai is nagyon szerették, tisztelték Őt, többször találkoztak a már visszavonult nyugdíjas tanárukkal. Ezek a találkozások jó hangulatban zajlottak le. Vera néniben mindig ott élt a kíváncsiság a másik irányába. A súlyosbodó betegsége azonban egyre nehezebbé tette a személyes beszélgetéseket.
Mosolyát, nevetését, emberségét a szívünkben őrizzük tovább. József Attila sorai erőt adhatnak.

„Minden ember fénysugár,
a mindenségnek része….”

Join the discussion

  1. Zsigmond Márti

    Őszinte részvétem a családnak és mindenkinek, aki ismerte és szerette. Nagyon szerettem őt mint osztályfőnök, mint tanár és mint ember. Nagyon sokat köszönhetek neki.Emlékét megőrzöm.

Comments are now closed.
back to top
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support